خداحافظی پردرآمدترین بوکسور جهان از دنیای‌ قهرمانی

شناسه خبر : 14707
دوشنبه 17 خرداد 1400 ساعت 11:40
رشته های ورزشی | ورزش های رزمی
خداحافظی پردرآمدترین بوکسور جهان از دنیای‌ قهرمانی

« فلوید می‌‌ودر»، بوکسور سرشناس آمریکایی از دنیای ورزش حرفه‌ای خداحافظی کرد.

فلوید می‌‌ودر اعلام کرد دیگر در هیچ مبارزه‌ای شرکت نخواهد کرد. وی در پاسخ به پرسشی در همین رابطه و اینکه آیا در مسابقه نمایشی دیگری شرکت می‌کند،گفت: نه، به احتمال فراوان دیگر مبارزه‌ای نخواهم کرد.

 فلوید می‌‌ودر پردرآمدترین بوکسور تمام دوران این ورزش است. او در مبارزه‌اش با مانی پاکیائو، بوکسور فیلیپینی در دوم می 2015 رکورد تاریخی 210 میلیون دلار درآمد را ثبت کرد. همچنین طبق اخبار غیر رسمی  فلوید می‌‌ودر برای مبارزه‌اش با مک‌گرگور ایرلندی 275 میلیون دلار دریافت کرده بود. مجله اقتصادی فوربس سال 2018 این بوکسور آمریکایی را به عنوان پردرآمدترین سلبریتی جهان معرفی کرد.

وی اکنون با اعلام کناره گیری از دنیای قهرمانی هنوز برای آینده کاری خود تصمیمی نگرفته اما چه بسا وی در کسوت دیگر کنار ورزش حضور داشته باشد.