مبارزه علیزاده با نامداران کشتی جهان و المپیک

شناسه خبر : 14295
پنجشنبه 09 اردیبهشت 1400 ساعت 10:29
رشته های ورزشی | کشتی و وزنه برداری
مبارزه علیزاده با نامداران کشتی جهان و المپیک

از دست رفتن فرصت کسب سهمیه المپیک طی رقابت‌های کشتی فرنگی قاره‌ای قزاقستان کار ناصر علیزاده، نماینده کشورمان برای رسیدن به توکیو را بسیار دشوار کرده است.

حسین نوری اگر برابر حریفی بی نام و نشان از چین غافلگیر نمی شد ما اکنون مجبور نبودیم برای دستیابی به واپسین سهمیه کشتی عازم صوفیه شویم. جایی که جمعی از قهرمانان نامدار جهان در آنجا گرد آمده اند تا شانس خود را برای رسیدن به توکیو در آخرین آوردگاه میدان بیازمایند.  

قرار است  ناصر علیزاده جوانی که طی مسابقات آسیایی اخیر موفق به کسب عنوان قهرمانی شد به همراه محمد بنا راهی بلغارستان شود تا در آنجا پنجه در پنجه حریفان بیندازد.  اتحادیه جهانی کشتی اسامی ۴۷۴ کشتی‌گیر حاضر در رقابت‌های کسب سهمیه المپیک  بلغارستان در هر دو رشته آزاد و فرنگی و بانوان را منتشر کرده و در آنجا ناصر علیزاده به عنوان نماینده ایران در وزن ۸۷ کیلوگرم کشتی فرنگی معرفی شده است.

نفرات فینالیست این رقابت‌ها جواز المپیک توکیو را برای کشورشان بدست می‌آورند تا تعداد المپیکی‌های هر وزن به عدد ۱۶ برسد.

تاکنون ۶ سهمیه در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۹ قزاقستان (نفرات اول، دوم، سوم مشترک و پنجم مشترک)، فینالیست‌های رقابت‌های گزینشی پان آمریکن (۲ نفر)، فینالیست‌های گزینشی اروپا (۲ نفر)، فینالیست‌های گزینشی آفریقا و اقیانوسیه (۲ نفر) و فینالیست‌های رقابت‌های گزینشی قاره آسیا (۲ نفر) موفق به کسب سهمیه المپیک برای کشورهای خود شده‌اند و با احتساب ۲ فینالیست رقابت‌های جهانی گزینشی در بلغارستان، این تعداد به ۱۶ نفر در هر وزن خواهد رسید.

نماینده کشتی فرنگی کشورمان برای کسب آخرین سهمیه باید  به همراه یکی از بزرگان شرکت کننده  خود را به فینال برساند جایی که بزرگانی چون داویت چاکوتادزه دارنده مدال طلای المپیک ۲۰۱۶ از روسیه، متهان باشار دارنده ۲ طلای جهان ۲۰۱۷ و ۲۰۱۸ از ترکیه، آرتور شاهینیان دارنده مدال برنز جهانی ۲۰۱۸ از ارمنستان، زورابی داتوناشویلی دارنده مدال طلای اروپا ۲۰۲۱ از صربستان و کریستوفر برگ دارنده مدال طلای زیر ۲۳ سال اروپا و تعدادی دیگر از قهرمانان حضور دارند.

پیش از این عنوان شده بود رامین طاهری دیگر گزینه ایران در این وزن است اما نام وی در  لیست اعلامی اتحادیه جهانی وجود ندارد.حال باید ببینیم ناصر علیزاده خواهد توانست آرزوی محمدبنا را در این میدان دشوار بر آورده کند؟