تست کرونای تعدادی از نوجوانان کشتی در مسابقات کشوری مثبت شد

شناسه خبر : 14117
چهارشنبه 18 فروردین 1400 ساعت 04:21
رشته های ورزشی | کشتی و وزنه برداری
تست کرونای تعدادی از نوجوانان کشتی  در مسابقات کشوری مثبت شد

مسابقات قهرمانی کشتی نوجوانان کشور در رامسر درحالی آغاز شد که گفته می شود تست کرونای برخی کشتی گیران و عوامل اجرایی مثبت اعلام شده است.

به گزارش منهای فوتبال، در همین رابطه دکتر حمیدرضا مبشری رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان رامسر ضمن مثبت اعلام  تست مثبت کرونای چند کشتی گیر و عوامل اجرایی مسابقات کشتی قهرمانی نوجوانان کشور در رامسر از روند برگزاری این مسابقات در شرایط قرمز کرونایی انتقاد کرده است.

وی در این رابطه تاکید کرده، وضعیت کرونا در شهرستان رامسر قرمز و برگزاری این مسابقه در شرایط حاد این بیماری نگران کننده است.

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان رامسر با بیان اینکه دوهفته قبل جلسه‌ای در خصوص این مسابقات تشکیل شد و همانجا شبکه بهداشت و درمان نگرانی خود را از برگزاری این مسابقه به مسئولان و متولیان برگزاری به صورت مکتوب اعلام کرده بود، گفته است: هرچند آن زمان شهرستان رامسر در وضعیت زرد قرار داشت، اما با توجه به روند مراجعه بیماران و پیش بینی سفر‌های نوروزی مطمئن بودیم در زمان برگزاری مسابقات شرایط کرونا در شهرستان حاد می‌شود.

صبح امروز از کشتی گیران حاضر در این مسابقات تست کرونا انجام شد که متاسفانه تست ابتلا به کرونا در تعدادی از کشتی گیران مثبت شده است.این افراد در حال حاضر قرنطینه هستند و از اردو خارج شدنده اند.

مطابق برخی اخبار تایید نشده که به "منهای فوتبال" رسیده باوجود اینکه تست کرونای تعداد قابل توجهی از افراد حاضر در مسابقات مثبت بوده اما برخی مربیان تلاش داشتند هر طور شده کشتی گیران خود را در مسابقات شرکت دهند.  گفتنی است رقابت‌های انتخابی تیم ملی کشتی آزاد نوجوانان امروز و فردا با شرکت ۳۷۰ کشتی گیر در قالب ۳۳ تیم از استان‌های مختلف در سالن شهید چمران رامسر در حال برگزاری است.