کاپ سومی رقابت‌های جهانی کشتی به ایران اهدا نشد!

شناسه خبر : 14050
يكشنبه 24 اسفند 1399 ساعت 11:42
رشته های ورزشی | کشتی و وزنه برداری
کاپ سومی رقابت‌های جهانی کشتی به ایران اهدا نشد!

برخلاف اعلام قبلی، جام سومی تیم ملی کشتی آزاد در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۹ قزاقستان به ایران داده نشد.

قرار بود این جام در خلال رقابت‌های بین المللی کشتی متئو پلیکونه ایتالیا که در اخیرا در شهر رم برگزار شده تحویل نماینده کشورمان شود.

پس از مثبت شدن دوپینگ کشتی‌گیران ازبکستان و سوریه در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۹ قزاقستان و صعود یدالله محبی کشتی‌گیر وزن ۱۲۵ کیلوگرم، تیم ملی کشتی آزاد ایران به جایگاه پنجمی و ارتقا تیم کشتی آزاد به سکوی سوم جام مربوطه به ایران تحویل داده شود.

فدراسیون کشتی در تاریخ ۸ اسفندماه رسماً در سایت خود اعلام کرد با توجه به نامه‌نگاری‌های انجام شده با اتحادیه جهانی، قرار شده در نخستین مسابقات بین المللی که تیم‌های ایران و آمریکا شرکت داشته باشند، مسئولان کشتی آمریکا کاپ سومی را برای اهدا به ایران، همراه  خود خواهند آورد اما این موضوع در رقابت‌های جام متئو پلیکونه ایتالیا اتفاق. نیفتاد تا همچنان آزادکاران ایران در گرفتن کاپ سومی رقابت‌های جهانی ناکام بمانند.

درمسابقات مذکور دو آزادکار کشورمان یعنی علیرضا کریمی و بهنام احسان‌پور به همراه ابراهیم مهربان به عنوان مربی حضور داشتند و تعدادی از قهرمانان کشتی آمریکا از جمله جردن باروز قهرمان شاخص این کشور نیز حضور یافته بودند.