پافشاری باشگاه استقلال بر عدم پرداخت پول دو کشتی‌گیر و یک مربی

شناسه خبر : 13928
دوشنبه 27 بهمن 1399 ساعت 09:39
رشته های ورزشی | کشتی و وزنه برداری
پافشاری باشگاه استقلال بر عدم پرداخت پول دو کشتی‌گیر و یک مربی

مسئولان باشگاه استقلال از ادعای اولیه خود کوتاه آمده و قصد دارند با اکثر نفراتی که نامشان در لیست جریمه این تیم دیده می‌شد تصفیه حساب کنند اما همچنان روی مواضع خود در مورد سه نفر ایستاده‌اند.

اتفاقات روز فینال لیگ و نافرمانی برخی کشتی‌گیران از نظر دو طرف ماجرا یعنی فدراسیون و باشگاه موجبات تداوم کشمکش را فراهم آورده است. استقلالی‌ها که قصد داشتند با ترکیب ناقص در فینال حاضر شوند ابتدا با تهدید و دخالت رییس فدراسیون مواجه و دو سال محرومیت از حضور در تیم ملی شدند و زمانی که مجبور به حضور در مسابقه شدند باشگاه استقلال آنها را به نافرمانی و کسر از مبلغ قرارداد محکوم کرد. برهمین اساس چندی بعد از مرحله پایانی لیگ، استقلالی‌ها ۷ کشتی‌گیر و دو عضو فنی خود را  جریمه سنگین کردند. 

متقابلا گروه جریمه شده با حمایت فدراسیون موضوع را به کمیته انضباطی کشاندند کمیته انضباطی به طرفین ۱۰ روز مهلت داد تا مشکل پیش آمده را حل  و فصل کنند. از سوی دیگر نصیرزاده رییس فدراسیون بدنسازی و رییس سازمان لیگ کشتی اخیرا اعلام کرده که دیداری با مسعود نصیری سرپرست و مسئول تیم کشتی استقلال داشته و آنها  وعده داده‌اند پول کشتی‌گیران را پرداخت کنند.

با تمام این احوال اخبار رسیده از باشگاه آبی پوشان بیانگر این امر است که آنها اگرچه حاضر شده‌اند مبالغ قرارداد ۴ نفر را بپردازند اما همچنان روی مواضع خود در خصوص سه نفر اصرار دارند. بهروز یاری عضو کمیته فنی که اخیرا مصاحبه‌های انتقادی علیه استقلالی‌ها داشته به همراه امیرمحمد یزدانی و یونس امامی دو کشتی‌گیر ملی پوش این سه نفری هستند که استقلال حاضر نیست را تشکیل می‌دهند.

استقلالی‌ها ابتدا نیز اعلام کرده بودند که علیه این دو کشتی‌گیر شکایت خواهند کرد. آنها به دلیل ترکِ بدون اجازه اردوی استقلال و حضور در اردوی تیم ملی برای حضور در جام جهانی صربستان قصد جریمه امیرمحمد یزدانی را دارند و در مورد یونس امامی نیز گفته شده او به دلیل تنها یک بار کشتی گرفتن برای استقلال جریمه‌اش پابرجا خواهد بود.