ادامه فیزیوتراپی تجویز کمیسیون پزشکی برای درمان مصدومیت مجتبی عابدینی

شناسه خبر : 13906
دوشنبه 20 بهمن 1399 ساعت 10:09
رشته های ورزشی | سایر رشته ها
ادامه فیزیوتراپی تجویز کمیسیون پزشکی برای درمان مصدومیت مجتبی عابدینی

مجتبی عابدینی کاپیتان تیم ملی شمشیربازی سابر ایران مصدومیت قدیمی را از ناحیه کتف داشت. از این رو مدتی است که مشغول مداوای کتفش است تا در آستانه المپیک یا در خود بازی‌ها این مصدومیت برایش دردساز نشود.

به گزارش منهای فوتبال و به نقل از ایسنا، در همین راستا کمیسیون پزشکی برای او تشکیل شد و MRI این ورزشکار مورد بررسی قرار گرفت. پزشکان پس از بررسی MRI اعلام کردند که پارگی کامل در عضله کتف او وجود ندارد و قرار شد همچنان فیزیوتراپی کند تا کمیسیون بعدی تشکیل شود و مجددا وضعیت این شمشیرباز مورد بررسی قرار بگیرد و تصمیم بگیرند چه روش درمانی را انجام دهد.

تیم شمشیربازی سابر ایران نیز جام جهانی مجارستان را در اسفند پیش رو دارد و پیمان فخری سرمربی تیم ملی سابر قرار است در اردوی بعدی سابریست‌ها که اواخر بهمن آغاز می شود، نفرات اعزامی به مجارستان را مشخص کند و باید دید عابدینی هم به این رویداد اعزام می‌شود یا نه.

عابدینی به غیر از مرحله اول، در بقیه مراحل اردوی تیم ملی حضور داشت و حتی در هفته اول لیگ هم شرکت کرد.