طالقانی: تختی عاشق مردم بود

شناسه خبر : 13788
چهارشنبه 17 دی 1399 ساعت 08:46
رشته های ورزشی | کشتی و وزنه برداری
طالقانی: تختی عاشق مردم بود

محمدرضا طالقانی معتقد است تختی عاشق مردم بود و همواره دوست داشت به مردم خدمت کند و به همین دلیل هرگز فراموش نخواهد شد.

رییس اسبق فدراسیون کشتی در پنجاه و سومین سالگرد درگذشت جهان پهلوان تختی به منهای فوتبال اظهار داشت: شرایط این روزها و بیماری کرونا ایجاب می‌کند همانند سال‌های گذشته گردهم آیی و ازدحام نباشد. تختی عاشق مردم بود و همواره دوست داشت به مردم خدمت کند به همین دلیل هرگز فراموش نخواهد شد.

وی ادامه داد: اگر ادعا می‌کنیم تختی را دوست داریم و او الگوی ماست پس باید راه و رسم آن بزرگمرد را طی کنیم. مردم دوستی، معرفت، جوانمردی و ادب از ویژگی‌های اخلاقی تختی بود. این مرام هنوز در میان عده‌ای از مردم و افراد جامعه وجود دارد اما طرف تا کار خیر می‌کند و می‌خواهی آن را بازگو کنی بعضی‌ها معترض می‌شوند که زیاد بادش نکنید!  واقعا‌چرا نباید کار خیر و انسانی بازگو شود؟ به نظر من رسانه‌ها باید بیش از همه اقدامات انسانی و جوانمردانه را بزرگ کنند تا دیگران برای این کار تشویق شوند. متاسفانه بعضا می‌بینیم کار خطای یک ورزشکار خیلی بیشتر از اقدامات خوب،  پوشش داده می‌شود!

طالقانی در پایان تاکید کرد: تختی اهل شعار و ادعا نبود. او همیشه در عمل و روی تشک مسابقه حرفش را می‌زد. کمتر حرف می زد و بیشتر عمل می‌کرد. امیدوارم جامعه جوان ما خصوصا اهالی ورزش بیش از هر زمانی ویژگی‌های اخلاقی بزرگانی چون تختی و کسانی که راه او را می‌روند سرلوحه خود قرار دهند.