دکتر نوروزی رئیس فدراسیون پزشکی ورزشی شد

شناسه خبر : 13774
دوشنبه 15 دی 1399 ساعت 11:26
رشته های ورزشی | سایر رشته ها
دکتر نوروزی رئیس فدراسیون پزشکی ورزشی شد

غلامرضا نوروزی به عنوان رییس جدید فدراسیون پزشکی ورزشی انتخاب شد.

به گزارش منهای فوتبال، مجمع عمومی انتخابات فدراسیون پزشکی ورزشی صبح امروز(دوشنبه) به ریاست مهدی علی‌نژاد معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش و جوانان در محل آکادمی ملی المپیک و پارالمپیک برگزار شد.

در این انتخابات که طاهره طاهریان به عنوان نماینده کمیته ملی المپیک حضور داشت، 9 کاندیدا به نام‌های داود باقری، محمدحسین پورغریب شاهی، حسین تامینی لیچائی، سید حمید جمال‌الدین عزآبادی، فرزین حلبچی، کرم‌الله علیمرادی، سعید کاظمی، سیدرضا میرابوطالبی و غلامرضا نوروزی تایید صلاحیت شده بودند.

تعداد اعضای مجمع 43 نفر بود. باقری، جمال‌الدین عزآبادی، حلبچی، میرابوطالبی و نوروزی برنامه‌های خود را ارائه دادند و تأمینی انصراف داد. پورغریب، کاظمی و علیمرادی نیز در مجمع غایب بودند.

پس از ارائه برنامه برای اعضای مجمع از سوی نامزدها، رای‌گیری انجام شد که در نهایت غلامرضا نوروزی با کسب 27 رای از 43 رأی ماخوذه برای چهار سال پیش‌رو سکان ریاست فدراسیون پزشکی ورزشی را بر عهده گرفت. باقری 14 رای کسب کرد و جمال‌الدین عزآبادی صاحب دو رای شد. میرابوطالبی و حلبچی هم رایی کسب نکردند.