تیم شطرنج دانشجویان دختر در رقابت‌های دانشگاه‌های آسیا سوم شد

شناسه خبر : 13693
جمعه 28 آذر 1399 ساعت 02:50
رشته های ورزشی | سایر رشته ها
تیم شطرنج دانشجویان دختر در رقابت‌های دانشگاه‌های آسیا سوم شد

رقابت‌های شطرنج آنلاین دانشجویان دختر دانشگاه‌های آسیا با کسب مقام سوم تیمی ایران به پایان رسید.

به گزارش منهای فوتبال، سومین و آخرین روز از رقابت‌های شطرنج آنلاین دانشجویان دختر دانشگاه‌های آسیا برگزار شد و بازیکنان در سه دور پایانی با هم به رقابت پرداختند. در نهایت رده‌بندی اولیه تیمی و انفرادی مسابقات اعلام شد.

براین اساس و در رده‌بندی تیمی، تیم مغولستان با کسب ۲۰ امتیاز قهرمان مسابقات شد. تیم اندونزی با ۱۸ امتیاز نایب قهرمان شد و تیم دختران ایران با ۱۶ امتیاز به عنوان سوم رسید.

در رده بندی انفرادی نیز خولان انخسیاخان از مغولستان با ۷.۵ امتیاز قهرمان شد، نورعابدین شانتی از اندونزی با ۷ امتیاز دوم شد و نومینبالای تومور باتار دیگر بازیکن مغول هم با ۷ امتیاز سوم شد.

همچنین رقابت‌های بخش پسران از ۷ دی ماه آغاز خواهد شد.رقابت‌های شطرنج دانشجویان دانشگاه‌های آسیا از ۲۴ آذر تا ۹ دی ماه با همکاری فدراسیون شطرنج ایران به صورت آنلاین در دو بخش مردان و زنان به میزبانی فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی برگزار می‌شود.