نفوذ سایت‌های شرط‌بندی در روابط عمومی‌ها

چند می‌گیری نتیجه را دیر بزنی؟

شناسه خبر : 13677
سه شنبه 25 آذر 1399 ساعت 09:03
رشته های ورزشی | سایر رشته ها
چند می‌گیری نتیجه را دیر بزنی؟

در حالی که در چند هفته اخیر شاهد برخورد نیروهای اطلاعاتی و امنیتی با گردانندگان سایت‌های شرط‌بندی بوده‌ایم، ردپای عوامل وابسته به این قمارخانه‌های مجازی در بدنه ورزش کشور دیده شده است.

به گزارش منهای فوتبال، رشد قارچ گونه سایت‌های شرط‌بندی در سال‌های اخیر معلول عوامل اجتماعی، فرهنگی و البته اقتصادی گوناگونی است اما به هر ترتیب گسترش دامنه فعالیت آن‌ها پدیده‌ای انکار نشدنی است.

این سایت‌ها که عمدتا روی پیش‌بینی نتایج بازی‌های ورزشی متمرکز هستند، به محلی برای قمارهای سنگین بدل شده‌اند. در این میان سوءرفتارها برای آگاهی هرچه سریع‌تر از نتیجه یک مسابقه ورزشی و همچنین تهییج و تطمیع عوامل درگیر در مسابقه از بازیکن و مربی تا داور و مسئول برگزاری می‌تواند به سراریز شدن خروارها پول به دامن افراد سوءاستفاده‌گر منتهی شد.

در یکی از جدیدترین اقدامات این گروه‌ها، گزارش‌هایی مبنی بر نفوذ عوامل این سایت‌ها در روابط عمومی‌ها و سایت‌های رسمی ورزش مطرح شده است. آن جایی که این افراد سودجو با پیشنهادهای وسوسه انگیز و گاهی نفوذ در بدنه یک فدراسیون و مجموعه خواستار ممانعت از پخش تلویزیونی مسابقات، ممانعت از انتشار نتایج در تابلوی زنده اینترنتی (لایواسکور) و همچنین اعلام نتیجه مسابقه از سوی سازمان لیگ یا سایت رسمی مسابقات با حداقل 5 دقیقه تاخیر می‌شوند.

موضوعی که عملا می‌تواند با انتشار اطلاعات نادرست از یک مسابقه در سایت مذکور به پیش‌بینی غلط نتایج در دقایق پایانی از سوی کاربران و خالی کردن جیب آن‌ها منجر شود.

در شرایطی که حمایت مسئولان ارشد ورزش به طبع افکار عمومی بیشتر معطوف به رویدادهای فوتبال آن هم در سطح لیگ برتر خلاصه می‌شود، ویروس منحوس قمار در سایر رشته‌های ورزشی هر روز افراد بیشتری را درگیر می‌کند.

تنها گفت و گویی ساده با مربیان بسیاری از رشته‌های غیرفوتبالی و همچنین رقابت‌های دسته یک و دو لیگ فوتبال یا فوتسال خود بزرگترین گواهی از مشاهده کم کاری مشکوک بازیکنان و مربیان یا بداخلاقی‌های تعمدی و معنادار مسئولان و مجریان مسابقات است.

زنگ خطر نفوذ قمار در ورزش ایران که امروز بلندتر از همیشه به صدا در آمده، مساله‌ای است که در صورت بی‌اعتنایی یا نادیده گرفتن آن از سوی مسئولان ارشد حوزه ورزش کشور می‌تواند بنیاد ورزش قهرمانی و حرفه‌ای را مثل جیب علاقه‌مندان ورزش به آتش بکشد.

به قلم: امیرداودکمالی