سرمربی تیم ملی تکواندو: وضعیت بازیکنان خوب است / فعلا فقط اردوی داخلی داریم

شناسه خبر : 13602
يكشنبه 16 آذر 1399 ساعت 11:54
رشته های ورزشی | ورزش های رزمی
سرمربی تیم ملی تکواندو: وضعیت بازیکنان خوب است / فعلا فقط اردوی داخلی داریم

فریبرز عسگری با اشاره به این‌که بعد از شیوع کرونا بازیکنان تیم ملی تکواندو درحال حاضر در اردوی سوم به سر می‌برند شرایط و آمادگی نسبی نفرات حاضر در این اردو را خوب عنوان کرد.

سرمربی تیم ملی تکواندو در گفت و گو با خبرنگار منهای فوتبال ادامه داد: حسینی و هادی‌پور نفراتی هستند که برای حضور در المپیک کسب سهمیه کردند، با این وجود نفرات دیگر را نیز در اردو حفظ کردیم و با ۶ نفر اردوها را دنبال می‌کنیم.

سرمربی تیم ملی تکواندو تصریح کرد: دو ورزشکار دیگرمان هم دارای رنکینگ مناسب هستند و خدایی ناکرده در صورت بروز مشکل برای ۲ ورزشکار دارای سهمیه می‌توانند جایگزین مناسبی باشند. دو ورزشکار دیگر نیز سهمیه مسابقات تیمی المپیک را دارند و به همین دلیل در تمرینات حاضر خواهند بود.

عسگری گفت: متاسفانه باتوجه به شرایط حاکم نمی‌توانیم اردوی برون مرزی داشته باشیم و به همین دلیل در ایران تمرینات را دنبال می‌کنیم و هیچ مسابقه خاصی هم پیش رو نداریم.