حذف ملی پوشان تنیس روی میز ایران از قهرمانی آسیا

شناسه خبر : 1360
شنبه 30 شهریور 1398 ساعت 02:29
رشته های ورزشی | سایر رشته ها
حذف ملی پوشان تنیس روی میز ایران از قهرمانی آسیا

ملی پوشان تنیس روی میز ایران در مسابقات قهرمانی آسیا با شکست برابر حریفانشان از دور رقابت‌ها کنار رفتند.

به گزارش منهای فوتبال، مرحله یک شانزدهم نهایی جدول انفرادی مسابقات تنیس روی میز قهرمانی جهان ۲۰۱۹ در بخش مردان برگزار شد و نمایندگان ایران از دور رقابت‌ها کنار رفتند.

 در بخش  نیما  و نوشاد عالمیان، امین احمدیان و امیر حسین هدایی نفراتی بودند که توانستند تا مرحله یک شانزدهم نهایی پیش بروند اما در این مرحله برابر حریفان خود شکست خوردند.

 

* نتایج نمایندگان ایران به شرح زیر است:

امیر حسین هدایی (رنکینگ ۲۲۸ جهان) صفر - شو شین از چین ( رنکینگ ۱ جهان) ۳

نیما عالمیان  (رنکینگ ۹۸ جهان) ۱ - جیونگ از مره جنوبی ( رنکینگ ۲۷ جهان) ۳

نوشاد عالمیان (رنکینگ ۹۳جهان)۱ - ساتیان از هند ( رنکینگ ۳۰ جهان) ۳

امین احمدیان رنکینگ ۲۴۴ جهان) ۱ - وانگ از چین ( رنکینگ ۲۵ جهان) ۳

 

بانوان ایران نیز در دو بخش دوبل و انفرادی برابر رقبای خود به میدان رفتند.

ابتدا تیم دو نفره ندا شهسواری و فاطمه جمالی فر مقابل تیم هنگ کنگ به میدان رفت که با شکست ۳ بر صفر شکست خورد و حذف شد. در ادامه تیم شیما صفایی و مهشید صامت نیز ۳ بر صفر نتیجه را به کره جنوبی واگذار کرد و از دور رقابت ها کنار رفت.

در بخش انفرادی  شیما صفایی مقابل نماینده مالزی ۲ بر ۳ شکست خورد و فاطمه جمالی فر هم ۳ بر ۱ مغلوب نماینده لبنان شد اما ندا شهسواری با  حساب ۳ بر صفر نماینده اندونزی را شکست داد و راهی مرحله بعد شد.

شهسواری در دور دوم مسابقات مقابل لی یون هی از کره جنوبی با حساب ۳ بر صفر شکست خورد و حذف شد. مهشید صامت نیز که با شکست ۳ بر ۱ نماینده لبنان به مرحله دوم راه یافته بود در ادامه کار ۳ بر صفر نتیجه را به چنگ ژو از هنگ کنگ واگذر کرد واز دور رقابت‌ها کنار رفت.

پیش از این و در بخش تیمی مسابقات، بانوان ایران در رتبه یازدهم آسیا قرار گرفتند.

ندا شهسواری، مهشید صامت، فاطمه جمالی فر و شیما صفایی بانوان اعزامی ایران به مسابقات قهرمانی آسیا بودند که با هدایت حمیده ایرانمنش برابر رقبای خود به میدان رفتند.