خداحافظ خانم گل

شناسه خبر : 13546
چهارشنبه 05 آذر 1399 ساعت 10:32
رشته های ورزشی | توپ و تور
خداحافظ خانم گل

شاید آن روز که سارا تصمیم گرفت فوتبال را شروع کند هنوز جمله "دختر را چه به فوتبال؟!" نقل محافل بود و هرکسی در واکنش به فعالیت یک زن در این رشته آن را به زبان می‌آورد. اما این جمله سراسر جنسیت زده حریف استعداد و انگیزه دختر گیلانی نشد و او کارش را آغاز کرد تا داستان یک خانم گل را در فوتبال ایران رقم بزند.

به گزارش منهای فوتبال، سارا قمی کاپیتان تیم ملی فوتبال ایران سرانجام در 33 سالگی تصمیم گرفت شماره 10 را از تن درآورد و از بازی‌های ملی خداحافظی کند.

قمی که رکورددار گل زده در لیگ ایران است و سابقه بیش از چهار بار خانم  گلی لیگ ایران را دارد؛ حدود 13 سال در تیم ملی فوتبال ایران توپ زد و جزو نسلی بود که توانست فوتبالیست بودن زنان را به جامعه بقبولاند و نقش بزرگی در فوتبال زنان ایران ایفا کرد.

او برای اولین بار در سال 86 به تیم ملی دعوت شد. با توجه به اینکه متأسفانه آمار درستی از تیم ملی فوتبال زنان وجود ندارد، نمی‌توان تعداد بازی‌ها و گل‌های سارا قمی را به درستی بیان کرد.

با این حال او حدود 35 بازی ملی و 33 گل زده را در کارنامه دارد و با توجه به اینکه تیم ملی زنان ایران در تورنمنت‌های زیادی شرکت نکرده، آمار کاپیتان فوتبال زنان ایران قابل توجه و دست نیافتنی است.

شاید اگر مسئولان فوتبال ایران به اندازه کافی به بخش زنان توجه می‌کردند امروز آمار سارا قمی بهتر بود یا حتی می‌توانست با برگزاری یک بازی خداحافظی درخور شأن بدرقه شود؛ اما افسوس که هیچ چیز سرجای خود نیست و حتی امروز کسی به یاد ندارد آخرین بار چه زمانی تیم ملی فوتبال زنان بازی کرده است!

استعدادهایی نظیر سارا قمی می‌آیند و می‌روند بدون آن که کسی به فکرشان باشد و آن‌ها را جدی بگیرد.

در هیاهوی اوضاع نابسامان فدراسیون فوتبال، احتمالاً مسئولان این فدراسیون به هرچیزی فکر می‌کنند جز تقدیر و تشکر از سارا قمی. با این حال هیچ‌کس نمی‌تواند ارزش زحمات این بازیکن تاثیرگذار تاریخ فوتبال زنان ایران را نادیده بگیرد.

او شایسته بهترین‌ها بوده و هست اما افسوس که هیچ چیز سرجای خود نیست!

به قلم: شبنم روحی