گام‌های بلند بولینگ و بیلیارد برای رسیدن به المپیک

شناسه خبر : 13467
دوشنبه 19 آبان 1399 ساعت 01:32
رشته های ورزشی | پایه و پرمدال
گام‌های بلند بولینگ و بیلیارد برای رسیدن به المپیک

رئیس فدراسیون بولینگ و بیلیارد از تلاش فدراسیون جهانی برای المپیکی شدن این رشته ورزشی خبر داد.

به گزارش منهای فوتبال، حدود یک ماه پیش اساسنامه جدیدی برای فدراسیون‌های ملی بولینگ و بیلیارد ارسال شد که در آن تغییراتی بکار رفته و یکی از آنها تغییر نام از فدراسیون جهانی بولینگ(WB) به فدراسیون بین المللی بولینگ(IBF) بود.

با توجه به شرایط ویروس کرونا  و هیات رئیسه فدراسیون این رشته کنگره به صورت مجازی برگزار شد و ۱۱۴ فدراسیون ملی در حضور شیخ طلال محمد صباح رئیس فدراسیون جهانی، رافائل شیولی رئیس (GAISF) و هیات رئیسه فدراسیون حضور داشتند که در نهایت تغییرات از قبل مطرح شده با ۱۰۶ رای موافق مورد تایید اعضاء قرار گرفت و فدراسیون جهانی بولینگ زین پس با نام جدید فدراسیون بین المللی بولینگ و با حروف اختصاری (IBF) خوانده می‌شود و این مسئله کمک خوبی برای المپیکی شدن این رشته محسوب می‌شود.

هاشم اسکندری درباره تغییر نام و تاثیر آن بر المپیکی شدن این رشته ورزشی به مهر گفت: در ظاهر تغییر نام است اما در اصل تغییرات بسیاری در پیش رو قرار دارد. همان طور که پیش از این مطرح شد، اساسنامه جدیدی تدوین شده و تغییرات مهمی در آن به وجود آمده است. ارتباطات خوبی از سوی فدراسیون بین المللی بولینگ با کمیته بین المللی المپیک (IOC) برقرار کردند و فدراسیون بین المللی بولینگ گام مهمی را برای المپیکی شدن برداشته است. کمیته بین المللی المپیک شرایطی را مشخص کرده که تغییرات اساسنامه جدید هم در همین راستا مدون شده است.

رئیس فدراسیون بولینگ ادامه داد: افزایش نظم و گسترش ارتباطات بین المللی، افزایش رشته‌های تحت پوشش، بالا بردن سطح دانش فنی مربیان، گسترش پخش تلویزیونی و به طور کلی ۲۱ مورد تغییر در اولویت قرار گرفته است. سیستم جدیدی برای معرفی فدراسیون و ورزشکار برتر سال اعلام شده همچنین برای رتبه بندی سالیانه نیز برنامه‌هایی راه اندازی شده و به طور کلی الگو و نظم جدیدی به وجود آمده است.

وی تاکید کرد: همچنین به فدراسیون‌های ملی به طور رسمی ابلاغ شده تا مذاکرات خود را با کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش کشورهای خود افزایش دهند و از هیچ کمکی در این زمینه فرو گذاری نکنند. از طرفی رشته‌های جدیدی مانند «ناین پین»، «تن پین» و «پارابیلیارد» به صورت گسترده و در قالب جدیدی به کار گرفته خواهد شد و قرار بر این شد در نشست‌های آینده در این خصوص تصمیماتی اتخاذ شود.