پاکسازی در دومیدانی روسیه 

شناسه خبر : 12478
چهارشنبه 16 بهمن 1398 ساعت 04:09
سایر | اخبار جهان
پاکسازی در دومیدانی روسیه 

با دستور کمیته ملی المپیک روسیه، کلیه بدنه اجرایی، هیات اجرایی و اعضاء فدراسیون ملی دومیدانی روسیه از سمت های خود بصورت دسته جمعی استعفا کردند.

به گزارش منهای فوتبال، کمیته ملی المپیک روسیه با تعیین یک کارگروه تعیین وضعیت و کنترل مسئولیت هدایت فدراسیون دومیدانی روسیه را تا زمان برگزاری انتخابات آزاد و پاک برعهده گرفته است.

فدراسیون دومیدانی روسیه متهم به دوپینگ، مخفی کار و دستکاری در نتایج دوپینگ طی 4 سال اخیر بوده است و چندی پیش نیز توسط دولت روسیه در واکنش به شرایط بحرانی فعلی تعلیق گردید.

فدراسیون دومیدانی روسیه توسط فدراسیون جهانی نیز در سال 2015 تعلیق شده بود. دیمیتری شلایختین، رئیس پیشین فدراسیون دومیدانی روسیه در نوامبر سال گذشته میلادی بدلیل ممانعت از انجام تحقیقات ضددوپینگ از سمت خود برکنار شد. اکنون، کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش روسیه بدنبال جایگزینی نفراتی متفاوت از بدنه قبلی این فدراسیون هستند.